Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Επαναλειτουργούν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου

Τετάρτη, 01/09/2021

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου ενημερώνει τους γονείς ωφελούμενους voucher, ότι η διαδικασία εγγραφών για νήπια, βρέφη και ωφελούμενους των ΚΔΑΠ ,ΚΔΑΠΑμεΑ  μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς , ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΑμεΑ ολοκληρώνεται την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

Επίσης ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ έως την Παρασκευή θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των τροφείων. Παρακαλούνται οι γονείς έως Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου να ανεβάσουν στην πλατφόρμα κάθε νέο δικαιολογητικό (πχ. εκκαθαριστικό 2020) για την οριστική κατάταξη των βρεφών και των νηπίων.  Οι Παιδικοί Σταθμοί του ΔΟΚΑΠΠΑΜ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα βρέφη και τα νήπια από 1η Σεπτεμβρίου τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης της covid-19.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν για άλλη μια σχολική χρονιά τους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, υποσχόμενος ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες τους.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 01/09/2021

Top