Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τη μνήμη των καταδρομέων Νίκου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη σε Μονή και Μάραθο

Δευτέρα, 19/07/2021

Τη μνήμη των καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη τίμησε ο Δήμος Μαλεβιζίου σε Μονή και Μάραθο αντίστοιχα, παρουσία μελών των οικογενειών των δύο καταδρομέων, εκπροσώπων αρχών, φορέων και σωμάτων ασφαλείας.

Στη Μονή την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης ενώ στη δράση του Νικόλαου Καβροχωριανού αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου κ Σπύρος Καλλέργης. .

Στο Μάραθο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο πατήρ Άνθιμος, αναφερόμενος στη θυσία του Ηλία Τούλη επισήμανε πως η μνήμη του «θα μένει ζωντανή και ανεξίτηλη ως πυξίδα αξιών για τις επόμενες γενιές».

Το παρών έδωσαν εκτός από μέλη της οικογένειας των καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου, Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, και Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου του Σύριζα Χάρη Μαμουλάκη, η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου  Εύα Πιτσικάκη – Κουτσογιαννάκη, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μονής Γιάννης Πατραμάνης και Μαράθου Φάνης Κοκκινάκης, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Μονής και Μαράθου.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 19/07/2021

Top