Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ενημέρωση στην Τύλισο για τους εμβολιασμούς κατά της covid-19

Δευτέρα, 19/07/2021

Μετά  την επιτυχημένη παρουσία των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στον Κρουσώνα ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαλεβιζίου και υπεύθυνος για θέματα covid-19 Γρηγόρης Φασουλάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς βρέθηκαν σε Τύλισο και Μονή για  να ενημερώσουν τους πολίτες για την παρουσία των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο στις 20 Ιουλίου.

Οι δύο γιατροί συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Πολίτη Γρηγόρη Περυσινάκη και στη Μονή από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τυλίσου Γιάννη Πατραμάνη ενημέρωσαν τους κατοίκους σε Τύλισο και Μονή για την παρουσία των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο στις 20 Ιουλίου προτρέποντας όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν.

Όσοι δημότες θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με τη Γραμμή Δημότη του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 15330, είτε με το ΚΕΠ 2813-403704 εργάσιμες μέρες και ώρες για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για τους πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν θα πρέπει να δίνονται στοιχεία και ατόμου με το οποίο θα έρθουν σε επικοινωνία οι Κινητές Μονάδες για τη διενέργεια του εμβολιασμού.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 19/07/2021

Top