Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στον Κρουσώνα το συγκρότημα «Αρμός» με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου

Σάββατο, 17/07/2021

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, το συγκρότημα «ΑΡΜΟΣ» θα ταξιδέψει το κοινό με τις μελωδίες του σε μια επετειακή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγ. Χαραλάμπους στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου, την Κυριακή, 18/7/2021 και ώρα 8.30.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι Αρμός – το γνωστό συγκρότημα από το Ηράκλειο της Κρήτης – με την πλούσια  δισκογραφία και τις συνεργασίες με σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και με αφορμή την επέτειο του ολοκαυτώματος του ναού του Αγίου Χαραλάμπους στις 18 Ιουλίου 1822, θα εμφανιστούν στον Κρουσώνα, ενώ δεν θα λείψει μια ιδιαίτερη  μουσική αναφορά στην ιστορική αυτή επέτειο.

Οι Αρμός είναι οι: Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι & την κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ενώ θα πλαισιωθούν από τους εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς Νίκο Βογιατζάκη στην ηλ. κιθάρα, Στέφανο Κουρουπάκη στο κοντραμπάσο και Θανάση Βασιλάκη στο μπουζούκι και μαντολίνο. Στον ήχο θα είναι ο Νίκος Τριαλώνης.

Πριν τη συναυλία θα μιλήσει ο κ. Γεώργιος Λεμονάκης, Υποναύαρχος Λ.Σ εα., στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων, για τα 200 χρόνια από το 1821.

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid- 19.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 19/07/2021

Top