Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Παρασκευή, 16/07/2021

Τον  Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε στον ολοκληρωμένο κόμβο της Αγίας Πελαγίας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Ο Δήμαρχος παρουσία συνεργατών του και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Μεταφορών για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν τόσο στον ημικόμβο της Αχλάδα όσο και της Λυγαριάς, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και την μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους.

Τόσο ο κ Μενέλαος Μποκέας όσο και ο κ Γιάννης Κεφαλογιάννης αναφέρθηκαν στην πολύ καλή συνεργασία που είχαν Δήμος Μαλεβιζίου και Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τους κατοίκους και τους επαγγελματικούς φορείς της περιοχής για την ολοκλήρωση του έργου.

Στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Μεταφορών το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος Εύη Αποστολάκη και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνα Καρούζου.

Στο video που ακολουθεί υπάρχουν δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννη και του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα:

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 16/07/2021

Top