Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μαλεβίζι: Ένωσαν δυνάμεις για το βυθό της Παντάνασσας

Δευτέρα, 07/06/2021

Ένα φορτηγό χρειάστηκε για να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που βρέθηκαν από δύτες μέσα στο λιμάνι της Παντάνασσας, στο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού που οργανώθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου, το Λιμενικό Σταθμό Λινοπεραμάτων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Οι δύτες που επί δύο και πλέον ώρες ήταν στα νερά του λιμανιού απομάκρυναν δεκάδες ελαστικά, εξαρτήματα αυτοκινήτων και μηχανών, σωλήνες, δίχτυα, καρέκλες, κάδο απορριμμάτων, μέχρι και ένα κλουβί.

Στη δράση καθαρισμού του λιμανιού στην Παντάνασσα συμμετείχαν δύτες απο τη σχολή καταδύσεων Χρήστου Κανακάκη από τις καταδυτικές εργασίες Χρήστου Μωραϊτη και Αφοί Φραγκιαδάκη, από τη ΔΕΗ από το καταδυτικό συνεργείο Γιώργου Στρατάκη και από τη Σχολή Ναυαγοσωστικής Κλάδος και εθελοντές δύτες.

Στο λιμάνι της Παντάνασσας βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, Καθημερινότητας του δημότη και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περισυνάκης, Διοίκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μανόλης Γενναράκης.

Το απόγευμα σειρά είχε η δράση καθαρισμού της παραλίας της Αμμουδάρας στο ύψος του πρώην γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από το εθελοντικό Σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ την οποία στήριξε ο Δήμος Μαλεβιζίου και η υπηρεσία καθαριότητας. Κι εκεί το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν αρκετές σακούλες με σκουπίδια κάθε λογής που βρέθηκαν στην παραλία.

Στον καθαρισμό της παραλίας συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, Καθημερινότητας του Δημότη και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περισυνάκης, Διοίκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 07/06/2021

Top