Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δράσεις από το Δήμο Μαλεβιζίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Παρασκευή, 04/06/2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Μαλεβιζίου διοργανώνει και συμμετέχει σε σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Το πρωί του Σαββάτου 5 Ιουνίου, ο δήμος συμμετέχει ενεργά σε δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκινγκ της οδού Μινωταύρου στην Αμμουδάρα. Ο χώρος έχει ήδη καθαριστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου τις προηγούμενες μέρες ενόψει της έναρξης της τουριστικής σαιζόν.

Την Κυριακή στις 10.30 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Παντάνασσας σε συνεργασία με τον Λιμενικό Σταθμό Λινοπεραμάτων, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου, έχει οργανώσει τον καθαρισμό του λιμανιού της Παντάνασσας από δύτες και εθελοντές. Παράλληλα θα γίνει και καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του λιμανιού και της παραλίας.

Την ίδια μέρα στις 18.30 το απόγευμα ο δήμος Μαλεβιζίου με την υπηρεσία καθαριότητας θα συμμετέχει ενεργά στην δράση καθαρισμού της παραλίας στον Ξηροπόταμο(μπροστά από το πρώην γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ), που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα ΑΤΑΧΤΟΙ.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 04/06/2021

Top