Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

«Πόρτα – πόρτα» η αποκομιδή απορριμμάτων και στο Τσαλικάκι

Τετάρτη, 02/06/2021

Επεκτείνει το πιλοτικό πρόγραμμα ο Δήμος Μαλεβιζίου

Μετά την πρώτη εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων «πόρτα – πόρτα» του Δήμου Μαλεβιζίου στις οδούς Προμηθέα και Αιγαίου στην Αμμουδάρα, σειρά έλαβε η οδός 16 Μαρτύρων στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι). Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην Αγία Μαρίνα ήδη από την περασμένη Δευτέρα, υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Μιχάλη Αλμπαντάκη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Άσπρη.

«Ο σχεδιασμός του Δήμου περιλαμβάνει τη σταδιακή επέκταση του προγράμματος αποκομιδής «πόρτα – πόρτα» τόσο στον αστικό ιστό, όσο και σε τοπικές κοινότητες» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης, σημειώνοντας ότι «η ανταπόκριση των δημοτών μας είναι ενθαρρυντική. Η υπηρεσία καθαριότητας ξεκινά την αποκομιδή στην οδό 16 Μαρτύρων στις 10.00 κάθε πρωί, συλλέγοντας τα απορρίμματα τα οποία έχουν εναποθέσει οι πολίτες έξω από τα σπίτια τους σε ειδικές σακούλες».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, επεσήμανε πως «με το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων «πόρτα – πόρτα» στοχεύουμε στην παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Τους ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία ως προς το καθημερινό χρονοδιάγραμμα αποκομιδής της υπηρεσίας καθαριότητας».

Βίντεο με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη και του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 02/06/2021

Top