Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέος συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, στο γήπεδο Τυλίσου

Πέμπτη, 27/05/2021

Σε λιγότερο από 4 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, το γήπεδο της Τυλίσου έχει πλέον νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, επισκέφτηκε το γήπεδο της Τυλίσου καθώς οι εργασίες βρίσκονται στην τελική τους φάση, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους τεχνικών έργων Γιώργο Πετούση και Καθημερινότητας Γρηγόρη Περισυνάκη καθώς και τον ειδικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Νίκο Πατραμάνη.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μανόλης Βασιλάκης ενημέρωσαν το δήμαρχο για την πορεία των εργασιών και τη συνέχιση των έργων στο γήπεδο.

Ο προϋπολογισμός του έργου αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τυλίσου ήταν 170.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών για τον συνθετικό χλοοτάπητα θα γίνει και η αντικατάσταση των προβολέων φωτισμού του γηπέδου με νέους, τελευταίας τεχνολογίας τύπου LED, που θα συμβάλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 Επίσης είναι στην τελική φάση η επικαιροποίηση της μελέτης για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, ένα έργο που έχει την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τυλίσου. Πολύ σύντομα θα δημοπρατηθεί και το έργο πλήρους ανακατασκευής των αποδυτηρίων αλλάζοντας ριζικά την όψη του γηπέδου. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα που υπηρετεί το στόχο μας για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο ισόρροπης αθλητικής ανάπτυξης στο δήμο Μαλεβιζίου με νέες υποδομές και αναβάθμιση των υφιστάμενων σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες.» δήλωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την επίσκεψη του στο γήπεδο της Τυλίσου.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 27/05/2021

Top