Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(ΤΕΒΑ)

Τρίτη, 25/05/2021

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι την  Τετάρτη   26   και  την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Θα διανεμηθούν είδη παντοπωλείου – κηπευτικά(ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, αγγούρια).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο νέο χώρο στην οδό Καζαντζάκη 5 (πλησίον του παλιού χώρου στέγασης του ΤΕΒΑ). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού ενώ θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της COVID-19.

Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν δύναται να παραλάβουν τα προϊόντα με  κατ΄οίκον παράδοση από τις υπηρεσίες μας.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας, ώρας και χώρου καθώς και της εισόδου Α ή Β για την παραλαβή των προϊόντων.

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 25/05/2021

Top