Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δωρεάν wifi στο Λιμανάκι Παντάνασσας από το Δήμο Μαλεβιζίου

Πέμπτη, 29/04/2021

Δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες, δίνει ο Δήμος Μαλεβιζίου που ενισχύει συστηματικά τα σημεία πρόσβασης σε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Σειρά πήρε το λιμανάκι της Παντάνασσας, όπου ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του wifi τόσο στο αλιευτικό καταφύγιο όσο και στην παραλία, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για νέο ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας που τοποθέτησε ο Δήμος Μαλεβιζίου, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους. Προτεραιότητα στην πρόσβαση σε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ δίνεται στους κοινόχρηστους χώρους και τις παραλίες του Δήμου.

Τονίζεται ότι ο εγκατεστημένος εξοπλισμός διαθέτει μοναδικό σειριακό αριθμό που είναι καταχωρημένος στο μητρώο της κατασκευάστριας εταιρείας στα στοιχεία του Δήμου Μαλεβιζίου. Σε περίπτωση κλοπής δεν είναι λειτουργικός, δεν μπορεί να επανέλθει στην εργοστασιακή του κατάσταση και είναι δυνατή η ανίχνευση και ο εντοπισμός του.

Η δράση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για παροχή ελεύθερου WiFi σε δημόσιους χώρους. Στο πλαίσιο αυτό το προηγούμενο διάστημα εγκαταστήθηκαν 6 νέα σημεία πρόσβασης (Τσαλικάκι, Πολύδροσο, Αμμουδάρα κλπ) Παράλληλα προχωρά ο σχεδιασμός για την προσθήκη νέων σημείων, καθώς και την αναβάθμιση των υπηρεσιών στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29/04/2021

Top