Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Δευτέρα, 26/04/2021

Γάζι, 22/04/2021
Αρ. Πρωτ. 5400
Αριθμ. Πρόσκλησης   16

Αγαπητέ συνάδελφε, την Τρίτη  27 – 04 – 2021, και από 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. θα γίνει δια περιφοράς  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της από 11.03.20 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 24489/16.04.2021 (ΦΕΚ 1558/17-04-2021, τ.β), προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ο τρόπος ψήφισης των θεμάτων μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μενέλαος Μποκέας

        Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α     Δ Ι Α Τ Α Ξ Η    

  1. Έγκριση 1ου  Πρακτικού (Ηλεκτρονική Αποσφράγιση και Αξιολόγηση των προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μαράθου».
  2. Έγκριση 1ου Πρακτικού (Ηλεκτρονική Αποσφράγιση και Αξιολόγηση των προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή νέων γραφείων της ενορίας – προσθήκη πρόναου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ενορίας Αγίου Γεωργίου Φόδελε».
  3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, επι της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και εντός του οικισμού Γαζίου, για την δημιουργία δημοτικού χώρου στάθμευσης.
  4. Χορήγηση 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση Οικισμού  κάτω Καλέσσα τμήμα Α΄».
  5. Ορισμός νέας ημερομηνίας αποσφράγισης προσφορών διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Ροδιάς».
  6. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «Δράσεις ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Αποβλήτων στο Δήμο Μαλεβιζίου» στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ04 «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.
  7. Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «Αποκατάσταση παλαιάς ισόγειας φάμπρικας και μετατροπή της σε εκθεσιακό χώρο της ΤΚ Κεραμουτσίου» συνολικού προϋπολογισμού 108.000,00 €, στην πρόσκληση με Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4319 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», στον Άξονα Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος – Προαγωγή της Αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ)».
  8. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «Συντήρηση σχολικών μονάδων, αύλειων χώρων σχολικών υποδομών, παιδικών χαρών & προσβασιμότητα ΑμεΑ» στον Άξονα προτεραιότητας  «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με τίτλο «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤ10 της Ειδικής  Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ) .
  9. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Μαλεβιζίου και των Νομικών του προσώπων και αναλωσίμων για τις ανάγκες εστίασης νηπίων και ηλικιωμένων του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ» προϋπολογισμού δαπάνης 397,15 €.
  10. Έγκριση 4ου πρακτικού «Έλεγχος δικαιολογητικών παράτασης ισχύος προσφορών» της επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του Δήμου για την προμήθεια: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Μαλεβιζίου και των Νομικών τους Προσώπων αξίας 660.434,60€ με ΦΠΑ , διάρκειας 2 ετών Τμήμα 2: Προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Μαλεβιζίου προϋπολογισμού δαπάνης 47.165,00€ πλέον ΦΠΑ 24%».
  11. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021 (Δεύτερη).

   

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26/04/2021

Top