Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Αναβαθμίζεται η βιβλιοθήκη στο Καβροχώρι

Τρίτη, 30/03/2021

Πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου & του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου

Έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της με νέο περιβάλλον εξωστρέφειας, μόλις τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού το επιτρέψουν, είναι η Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει ήδη προχωρήσει στο σχεδιασμό  ενεργειών για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό της, προκειμένου να αποτελέσει έναν δραστήριο χώρο παιδείας και πολιτισμού για τους κατοίκους του Καβροχωρίου.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου Μιχάλη Βρέντζο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση αυτό το διάστημα γίνεται μια σημαντική προσπάθεια προγραμματισμού αξιοποίησης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ενέργειες εμπλουτισμού, καλύτερης οργάνωσης και δρομολόγησης ανανεωμένων δράσεων. Ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις κτιριακής αναβάθμισης με εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής που θα κριθούν αναγκαίες.

Τελικός στόχος είναι η Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου να ενισχύσει την επισκεψιμότητά της αποτελώντας πόλο παιδείας και πολιτισμού σε άμεση συνέργεια και με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30/03/2021

Top