Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Αρνητικά όλα τα τεστ Covid στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Πέμπτη, 11/03/2021

Λήφθησαν 123 δείγματα

 Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα για το σύνολο των διαγνωστικών τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα οι υπάλληλοι των δημοτικών υπηρεσιών στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, το Δημαρχείο Μαλεβιζίου στην Πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη παρέμεινε κλειστό, λόγω απολύμανσης έπειτα από την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο οδοκαθαριότητας που είχε πρόσβαση στο κτίριο.

Με την άμεση ενεργοποίηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων διαχείρισης κρούσματος και την αγαστή συνεργασία από την πρώτη στιγμή με τον ΕΟΔΥ, σήμερα στο Δημαρχείο βρέθηκε από νωρίς κινητή μονάδα υγείας που διενήργησε 123 τεστ στο σύνολο του προσωπικού.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ, τον Επόπτη της ΚΟΜΥ Ηρακλείου Παναγιώτη Μαματζάκη και τους Υγειονομικούς της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ που βρέθηκαν σήμερα στο Γάζι: Δαμουλάκη – Φακουλάκη Μαρίνα, Κυριαζή Ειρήνη, Κουλή Χρήστο – Δημήτριο και Μαρκατάτου Ευαγγελία – Βασιλεία.

Ενημερώνονται οι πολίτες ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου λειτουργούν κανονικά. Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι στο πλαίσιο των μέτρων που ισχύουν κατά της διασποράς του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση γίνεται υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις. Για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται:

  • μέσω της Γραμμής Δημότη στο τηλέφωνο 15330
  • μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα «Δημότης Μαλεβιζίου»,
  • μέσω ζωντανής βιντεοκλήσης με τα ΚΕΠ με είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyKep LIVE
  • μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση malevizi@malevizi.gr
  • μέσω τηλεφώνου, επικοινωνώντας απευθείας με την αρμόδια Υπηρεσία.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11/03/2021

Top