Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Η Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 08/03/2021

 «”Γυναίκες μπροστά”. Έτσι τιμήσαμε το φετινό εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στο Δήμο Μαλεβιζίου. Συζητώντας με τις αιρετές γυναίκες του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής και αναδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή τους στα κοινά. Η αγάπη για τον τόπο μας είναι ο ισχυρός μας δεσμός.

Κρατούν ψηλά την ευθύνη και δίνουν καθημερινά έναν πολύπλευρο αγώνα με θάρρος και εργατικότητα. Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα θερμό ευχαριστώ σε όλες. Για τη δυναμική τους παρουσία, τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο και τη στήριξη στον αγώνα για το αύριο του Μαλεβιζίου».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που οργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας. Φέτος, το Μαλεβίζι τίμησε τις αιρετές γυναίκες του Δημοτικού Συμβουλίου που ανταποκρινόμενες στον πολλαπλό ρόλο που καλούνται καθημερινά να διαχειριστούν, βρίσκονται παράλληλα στην πρώτη γραμμή στα κοινά του τόπου. Αναδεικνύοντας το σύνθετο ρόλο τους, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, οι αιρετές γυναίκες του Δήμου Μαλεβιζίου υπογράμμισαν ότι η προσφορά για τον τόπο τους αποτελεί το κοινό τους κίνητρο. Ένα κίνητρο που όπως τονίστηκε δεν συναρτάται με το φύλο, αλλά με το δημιουργικό πάθος για δουλειά.

Στην τηλεδιάσκεψη είχαν κληθεί και συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Έφη Βολανάκη, οι Δημοτικές Σύμβουλοι Νίκη Ζερβού, Εύη Αποστολάκη, Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, Ειρήνη Αστρινάκη και η Συμπαραστάτης του Δημότη Ρίτα Μερονιανάκη.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08/03/2021

Top