Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ασημένιο Βραβείο για το Μαλεβίζι στα Best City Awards!

Τρίτη, 02/03/2021

Για την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» και τη Γραμμή Δημότη στο 15330

 «Η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται! Το Μαλεβίζι βραβεύτηκε για την προώθηση της καινοτομίας και της ποιότητας ζωής. Παρά τις δυσκολίες της πανδημίας ξεκινήσαμε έναν πρωτοπόρο ψηφιακό μετασχηματισμό, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προς όφελος των πολιτών.

Επιδείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά, και διακριθήκαμε πανελλαδικά, κατακτώντας το ασημένιο βραβείο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στα Best City Awards. Για τη Γραμμή Δημότη και την εφαρμογή “Δημότης Μαλεβιζίου”.

Το όραμα της Δημοτικής Αρχής έγινε πράξη χάρη στην αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα του Τμήματος Πληροφορικής και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό. Το Μαλεβίζι μπορεί να είναι πρωταγωνιστής. Η αναγνώριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, στο πλαίσιο βράβευσης του Δήμου Μαλεβιζίου με το ασημένιο βραβείο στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση στα Best City Awards 2020, που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ. Το βραβείο παρέλαβαν ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας και η Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη. Πρόκειται για βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μενέλαου Μποκέα εδώ: https://www.facebook.com/dimosmaleviziou/videos/184583759783459

Η εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό ANDROID και iOS. Λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Πληροφορίες εδώ: https://malevizi.gov.gr/dimotis/

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή στο App Store εδώ: https://apps.apple.com/app/id1503025503

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή στο Google Play εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.cityzen.malevizi&pcampaignid=pcampaignidMKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Βραβείων , Δημήτρης Παπαστεργίου, στο συγχαρητήριο μήνυμά του ανέφερε:  «Ο ιός covid-19 ήρθε, απείλησε, αλλά τον αντιμετωπίσαμε. Η Αυτοδιοίκηση χρησιμοποίησε κάθε διαθέσιμη δυνατότητα, ανοίγοντας και νέους δρόμους. Σταθήκαμε δίπλα στον πολίτη, καινοτομήσαμε, βρήκαμε λύσεις μέσω της τεχνολογίας, αξιοποιήσαμε το ανθρώπινο δυναμικό, στηριχθήκαμε στην εμπειρία των υπαλλήλων, ανοιχθήκαμε στην κοινωνία, βρήκαμε τρόπους συν-εργασίας, αλλάξαμε κάποιες συνήθειες… και πετύχαμε! Οι λύσεις που έδωσαν η ΚΕΔΕ, οι Δήμοι, οι υπάλληλοι, οι ίδιοι οι πολίτες, απέδειξαν ότι το “έξυπνο” είναι να τολμάς (και) να αλλάζεις, με πρώτιστο μέλημα την κοινωνία. Συνεχίζουμε!».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 02/03/2021

Top