Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ανακοίνωση για Δημοσιοποίηση κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και πρόσκλησης ενδιαφερομένων ιδιοκτητών που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου: «Επεμβάσεις στους κόμβους Αγ. Πελαγίας και Αχλάδας του ΒΟΑΚ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας» στην περιοχή της Δ.Ε.Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου, Π.Ε. Ηράκλειου.

Τρίτη, 23/02/2021

Γάζι, 23/02/2021
Αριθμ. πρωτ.: 1782

ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίηση κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και πρόσκλησης ενδιαφερομένων ιδιοκτητών που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου «Επεμβάσεις στους κόμβους Αγ. Πελαγίας και Αχλάδας του ΒΟΑΚ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας» στην περιοχή της Δ.Ε.Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου, Π.Ε. Ηράκλειου.

Ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Υποδομών του ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ απέστειλε τη με ημερομηνία 4/02/2021 Ανακοίνωσή της με θέμα Δημοσιοποίηση κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και πρόσκλησης ενδιαφερομένων ιδιοκτητών που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου «Επεμβάσεις στους κόμβους Αγ. Πελαγίας και Αχλάδας του ΒΟΑΚ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας» στην περιοχή της Δ.Ε.Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου, Π.Ε. Ηράκλειου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να εξετάσουν προσεκτικά τα στοιχεία που επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση και να εκφράσουν τυχόν αντιρρήσεις/ενστάσεις. Η παρούσα ανακοίνωση με τα συνημμένα της θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Η προθεσμία για αιτήσεις Διόρθωσης είναι 15 ημέρες από την ημερομηνία της ανάρτησης, ενώ η αποστολή αιτήσεων διόρθωσης πρέπει να αποστέλλονται (σε έντυπη μορφή) στη Δ/νση:

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Γενική Γραμματεία Υποδομών, Γενική Δ/νση Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δ/νση Υποδομών, Δ/νση Υποδομών Σταθερής Τροχιάς, Συντηρήσεων και Ασφάλειας (Δ14),Τμήμα Μελετών και Προγραμματισμού(α), Λ.Κηφισιάς 37-39, 15123 Μαρούσι.

Με διευκρίνιση που δόθηκε με ηλεκτρονικό μήνυμα στις 22/02/2021, αν είναι δυνατόν να αποστέλλεται η αίτηση και με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση daoy@ggde.gr, ενώ αρμόδια υπάλληλος για πληροφορίες σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει οριστεί η κ.Στ.Στεφανάκη τηλ. 210 6417506.

Ο Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας
ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δείτε παρακάτω:

https://malevizi.gov.gr/wp-content/uploads/2021/02/Apallotriosi-Voak.zip

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Ανακοίνωση Υπουργείου 105 KB
2 pdf Ανακοίνωση Αντιδημάρχου 447 KB

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 24/02/2021

Top