Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο

Πέμπτη, 04/02/2021

Θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 04/02/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου.

Μενέλαος Μποκέας: «Drive in Rapid Tests στο Μαλεβίζι! Εξασφαλίσαμε τη διενέργεια δωρεάν γρήγορων διαγνωστικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού για τους κατοίκους του Δήμου μας σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο στο Γάζι. Τα τεστ θα διεξαχθούν στο δημοτικό χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:00. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ, την 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης για την ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Στείλτε 1 στο 13033 για τη μετακίνησή σας και μην ξεχάσετε ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα! Η προσέλευση του κοινού είναι ελεύθερη, αλλά θα πρέπει να εισέρχεστε στο χώρο μόνο μέσα στα οχήματά σας. Η είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και η έξοδος από τις οδούς Ομήρου και Ελευθερίου Βενιζέλου αντίστοιχα».

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στο δημοτικό parking δίπλα από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου από τις 11:00 έως τις 15:00, όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη. (είσοδος από οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και έξοδος από οδό Ομήρου και Ελευθερίου Βενιζέλου αντίστοιχα),

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στο χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Μαλεβιζίου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 04/02/2021

Top