Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Τρίτη, 29/12/2020

Γάζι,  24/ 12 /2020
Αρ. Πρωτ. 21147
Αριθμ. Πρόσκλησης   44

Αγαπητέ συνάδελφε, την Τρίτη 29 – 12 – 2020, και από 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. θα γίνει δια περιφοράς  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις, και του άρθρου 10 της από 11.03.20 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της ΚΥΑ με Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.:71342 – ΦΕΚ τεύχος Β 4899/6.11.2020, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ο τρόπος ψήφισης των θεμάτων μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μενέλαος Μποκέας

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α     Δ Ι Α Τ Α Ξ Η   

  1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020 (Εικοστή δεύτερη).
  2. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020 (Εικοστή τρίτη).
  3. Διάθεση του 50% των αδιάθετων πιστώσεων, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π) για επενδυτικές δαπάνες 2020, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών.
  4. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Εξασφάλιση προσπελασιμότητας  και συνθηκών ειδικής ασφάλειας στην οδό 16 Μαρτύρων στην περιοχή Τσαλικάκι Μαλεβιζίου».
  5. Έγκριση 2ου πρακτικού, συνοπτικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια σκυροδέματος και δομικού πλέγματος για τις ανάγκες της ΔΕ Κρουσώνα».
  6. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση οδών Αμμουδάρας», προϋπολογισμού δαπάνης  000,00 €.
  7. Μερική ανάκληση της υπ’ αριθμό 446/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στο σκέλος που αφορά τον τρόπο ανάθεσης του έργου και εκ νέου κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ανόρυξη εφεδρικής υδροαρδευτικής γεώτρησης στη θέση Πλακούρες Αηδονοχωρίου Δήμου Μαλεβιζίου» προϋπολογισμού 150.000,00 €.
  8. Κατάρτιση όρων  και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Τ.Κ. Καλεσών», προϋπολογισμού δαπάνης 74.378,66 €.
  9. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού, για την εκπόνηση της μελέτης «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 62.620,00 €.
  10. Κατάρτιση όρων  και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης «Τοπογραφικές αποτυπώσεις Δήμου Μαλεβιζιου» προϋπολογισμού δαπάνης 49.455,33 €.
  11. Έγκριση όρων Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Μαλεβιζίου με την Περιφέρεια Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης για την υλοποίηση της πράξης του υποέργου «Ερευνητικές εργασίες ανάλυσης της αστικής διάχυσης και της εικόνας του δομημένου περιβάλλοντος στους οικισμούς Γαζίου και Αγίας Πελαγίας του Δήμου Μαλεβιζίου – Σχεδιασμός για σύγχρονες πολιτικές αναβάθμισης».
  12. Έγκριση της ανάθεσης με την διαδικασία του κατεπείγοντος της υπηρεσίας «Εύρεση υψομετρικών σημείων και συντεταγμένων για την αντιπλημμυρική προστασία της ΔΕ Τυλίοου» προϋπολογισμού δαπάνης 22.710,60 €.
  13. Έγκριση της ανάθεσης με την διαδικασία του κατεπείγοντος της προμήθειας «Προμήθεια Σκυροδέματος του Δήμου Μαλεβιζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 161.200,00 €.
  14. Έγκριση της ανάθεσης με την διαδικασία του κατεπείγοντος της προμήθειας «Προμήθεια και τοποθέτηση σκυροδέματος σε τμήματα αγροτικής οδοποιίας» προϋπολογισμού δαπάνης 564,29 €.
  15. Έγκριση της ανάθεσης με την διαδικασία του κατεπείγοντος της προμήθειας «Κατεπείγουσα προμήθεια υγειονομικού υλικού» για την προστασία της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων και την αποτροπή της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19), Προϋπολογισμού δαπάνης 13.776,33 €.
  16. Έγκριση της ανάθεσης με την διαδικασία του κατεπείγοντος της προμήθειας «Προμήθεια χειρωνακτικού εξοπλισμού και διαφόρων μικρουλικών για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας» Προϋπολογισμού δαπάνης 5.000,00 €.
  17. Παραλλαγή – Μετατόπιση δικτύου της ΔΕΗ Α.Ε στην πλατεία Ροδιάς ποσού 10.317,84€
  18. Επέκταση Δημοτικού φωτισμού, στην Τ.Κ. Καλεσσών ποσού 11.622,52 €.
  19. Απόδοση λογαριασμού και ταμιακή τακτοποίηση πάγιων προκαταβολών που αφορά τις Κοινότητες: Γαζίου, Κρουσώνα, Αχλάδας, Ροδιάς, Αστυρακίου, Γωνιών, Καλεσσίων, Κεραμουτσίου, Μαράθου, Τυλίσου, Φόδελε, Αηδονοχωρίου, Δαμάστας, Καμαρίου, Καμαριώτη, Κορφών, Λουτρακίου, Μονής, Σάρχου του έτους 2020.
  20. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικά εντάλματα προπληρωμής ποσού 715.00 € που εκδόθηκαν κατά το οικονομικό έτος 2020, για την πληρωμή των δαπανών τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο) οχημάτων του Δήμου μας.
  21. Έγκριση της μετάβασης Δημοτικού Συμβούλου στην Αθήνα.
  22. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ04 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».
  23. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ05  Πρόσκλησης του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική οδοποιία».
  24. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ07 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων».
  25. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ08 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία – πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση – πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19».
  26. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ10 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Συντήρηση Δημοτικών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ»
  27. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ11 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)».
  28. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ12 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους».
  29. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, στο πλαίσιο υποβολής πρότασης του Δήμου Μαλεβιζίου στην ΑΤ14 Πρόσκληση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 29/12/2020

Top