Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μαλεβίζι: Διαδικτυακή συζήτηση για γονείς με παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς

Τρίτη, 29/12/2020

Συμβουλευτική & υποστήριξη για “Τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα του 2020”

Μια δράση συμβουλευτικής και υποστήριξης με στόχο την ψυχολογική διαχείριση της περιόδου καραντίνας και τα παιδιά μας, διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ) αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

Με θέμα “Τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα του 2020”, οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί  του ΔΟΚΑΠΠΑΜ σε συνεργασία με τα Παιδικά χωριά SOS Κρητης διοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση. Η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή και η Αντιπρόεδρος Έφη Βολανάκη καλούν τους γονείς να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συζήτηση και να θέσουν τα ερωτήματά τους. Πρόκειται για δράση συμβουλευτικής και υποστήριξης που απευθύνεται σε γονείς που έχουν παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς.  Ομιλητές είναι  η Ελευθερία Μαλτεζάκη, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, Ειδική Ψυχικής Υγείας Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου και ο Εμμανουήλ Παπαστεφανάκης, Κλινικός Ψυχολόγος, Κέντρου Κοινότητας Μαλεβιζίου.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/12/2020 στη 1:00μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο https://meet.jit.si/DOKAPPAM2020

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01/11/2021

Top