Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στοχευμένοι οι έλεγχοι Covid-19 στους κατοίκους του Κρουσώνα την Κυριακή

Παρασκευή, 27/11/2020

Συντονισμένη ενέργεια Δήμου Μαλεβιζίου – 7ης ΔΥΠΕ – ΕΟΔΥ –Περιφέρειας Κρήτης -Πολιτικής Προστασίας

 Στοχευμένοι γρήγοροι διαγνωστικoί έλεγχοι κορωνοϊού (rapid test) σε κατοίκους του Κρουσώνα θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στις 9:00 το πρωί της Κυριακής σε τρία σημεία στον Κρουσώνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στοχευμένοι έλεγχοι σε κατοίκους. Πρόκειται για συντονισμένη ενέργεια συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, της 7ης ΔΥΠΕ, του ΕΟΔΥ, της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο διαγνωστικός έλεγχος θα γίνεται με ραντεβού και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας). Οι κάτοικοι που θα έχουν κλείσει ραντεβού θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους να κρατούν μαζί τους και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.  Για ραντεβού πολίτες μπορούν να καλούν από σήμερα στο Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα στο τηλέφωνο 2810-711203.

Τα σημεία προσέλευσης στα οποία θα βρίσκονται οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ την Κυριακή είναι:

  • Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα (1 μονάδα)
  • Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα (1 μονάδα)
  • Αίθουσα Ενορίας Κρουσώνα (2 μονάδες)

Γενικές πληροφορίες μπορούν να αντλούν οι δημότες και από τον υπεύθυνο διαχειριστή Covid-19 του Δήμου Μαλεβιζίου, Αντιδήμαρχο και Ιατρό Γρηγόρη Φασουλάκη στο τηλέφωνο 6977712526.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27/11/2020

Top