Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνεχής η συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου & ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Τετάρτη, 18/11/2020

Η Διοίκηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ ευχαριστεί

Συνεχής είναι η συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου με τις δομές και υπηρεσίες του ΔΟΚΑΠΠΑΜ. Για το σκοπό αυτό η Διοίκηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ ευχαριστεί τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου για την ανταπόκριση στην υλοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων για τις δομές του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Χαρακτηριστικά πρόσφατα παραδείγματα είναι ο καθαρισμός και καλλωπισμός των κήπων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πολύδροσου, αλλά και το κλάδεμα των δέντρων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από συνεργείο των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου. Άμεση ήταν και η ανταπόκριση της Υπηρεσίας Καθαριότητας στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αγίας Πελαγίας με έγκαιρο καθαρισμό των υδρορροών του κτιρίου προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων.

Τόσο η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, όσο και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Έφη Βολανάκη ευχαριστούν τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη, τους Διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, καθώς και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Τμήματος Πρασίνου για την άμεση ανταπόκριση τους και την αγαστή συνεργασία.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18/11/2020

Top