Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πώς θα λάβετε κι εσείς sms ειδοποίησης από το Δήμο Μαλεβιζίου

Τετάρτη, 11/11/2020

Κατεβάστε δωρεάν  στο κινητό σας την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου»

Σημαντική για την Πολιτική Προστασία ήταν χθες η συνδρομή των ψηφιακών υπηρεσιών που έχει θέσει ο Δήμος Μαλεβιζίου στην υπηρεσία των δημοτών. Έτσι πολλοί ήταν οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου που έλαβαν χθες έκτακτη ειδοποίηση στο κινητό τους τηλέφωνο από το Δήμο με οδηγίες επιφυλακής και προστασίας στο πλαίσιο της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε και το Μαλεβίζι.

Το sms στάλθηκε στα κινητά τηλέφωνα των δημοτών του Μαλεβιζίου που έχουν κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου». Ένα ψηφιακό εργαλείο που απέδειξε πόσο χρήσιμο είναι και σε καταστάσεις πρόληψης κινδύνου από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η διαδικασία για να λαμβάνετε κι εσείς sms στο κινητό σας από το Δήμο Μαλεβιζίου είναι απλή: Κατεβάστε δωρεάν το app «Δημότης Μαλεβιζίου» στο κινητό σας και εγκαταστήστε το επιλέγοντας «ΝΑΙ» στην ερώτηση αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό ANDROID και iOS. Λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Η εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη ήδη από τον περασμένο Μάρτιο ως ένα ακόμη εργαλείο ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης που έθεσε ο Δήμος Μαλεβιζίου στην υπηρεσία των δημοτών., Πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο της Δημοτικής Αρχής με τον τίτλο e-Malevizi Project, για ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των δημοτών από το σπίτι τους. Μέσω της εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών, όπως τα πιστοποιητικά δημοτολογίου, αλλά και η δυνατότητα υποβολής γενικών αιτημάτων, αναφορών και προτάσεων προς τις υπηρεσίες του Δήμου για διάφορα καθημερινά ζητήματα όπως: καθαριότητα, εργασίες πρασίνου, επιδιόρθωση οδοποιίας, επίλυση προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αναφορές αδέσποτων κλπ.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11/11/2020

Top