Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ανάθεση Παροχής Υπηρεσιών με τίτλο: «Αντικατάσταση και Συγκόλληση Εξαρτημάτων Κοπής του Κοπτικού Τροχού SIMEX T800»

Πέμπτη, 08/10/2020

Αρ. Πρωτ. : 2471/08-10-2020

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ) προχωρεί στην λήψη προσφορών για την παροχή υπηρεσιών αντικατάστασης και συγκόλλησης εξαρτημάτων κοπής του κοπτικού τροχού SIMEX T800 της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. το οποίο χρησιμοποιείται από τα συνεργεία της, κατά τις εργασίες που ασκούνται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της επιχείρησης(cpv:50110000-9).

Κριτήριο κατακύρωσης : η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής. Η ανάθεση της ανωτέρω παροχής υπηρεσιών θα γίνει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το 328 και τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.

Προϋπολογισμός – χρηματοδότηση :

Η δαπάνη για την εν λόγω παροχή υπηρεσιών, έχει προϋπολογισθεί ενδεικτικά στο ποσό των  260,00 € χωρίς Φ.Π.Α. Η χρηματοδότηση γίνεται από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου και θα βαρύνει τον κωδικό Κ.Α.: 62-07-08 του προϋπολογισμού έτους 2020 της Δ.Ε.Υ.Α.M.

Δικαιούμενοι συμμετοχής: είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης, β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και  δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Γλώσσα σύνταξης των προσφορών: Οι προσφορές θα είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα. Όλα τα δικαιολογητικά, έγγραφα, πιστοποιητικά και λοιπά κείμενα θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά στην Ελληνική γλώσσα, πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα και σε ισχύ. Δικαιολογητικά που έχουν εκδοθεί σε ξένη γλώσσα θα υποβληθούν ξενόγλωσσα σε πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα και νομίμως μεταφρασμένα στα Ελληνικά.

Ενημερωτικά και τεχνικά φυλλάδια και άλλα έντυπα -εταιρικά ή μη- με ειδικό τεχνικό περιεχόμενο μπορούν να υποβάλλονται στην Αγγλική γλώσσα, χωρίς να συνοδεύονται από μετάφραση στην ελληνική.

Κάθε μορφής επικοινωνία με τον αναθέτοντα φορέα, καθώς και μεταξύ αυτής και του αναδόχου, θα γίνονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα.

Τόπος και χρόνος υποβολής προσφορών : Οι οικονομικοί φορείς, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους, θα πρέπει να λάβουν γνώση της υπ’ αριθ. πρωτ.:2431/06-10-2020 τεχνική έκθεση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ, να συμπληρώσουν, υπογράψουν και να σφραγίσουν το Έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

Οι προσφορές θα καταθέτονται μέχρι την 12η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη προσφορών), στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.

Η τεχνική έκθεση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» παραλαμβάνεται από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., έχουν αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου www.deyamalevizi.gr και δύναται να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου, Ελ. Βενιζέλου 115, και στο τηλεφ. 2810-824625 (κ. Φασουλάκης Μιχάλης, εσωτ. 5), Fax: 2810 822964, e-mail: deyagazi@otenet.gr.

Διάρκεια σύμβασης : Η σχετική σύμβαση θα έχει διάρκεια πέντε (5) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, με δυνατότητα επέκτασης.

Τιμές συμβάσεως

Οι τιμές κατά την διάρκεια της σχετικής σύμβασης νοούνται σταθερές για ολόκληρο το χρονικό διάστημα της σύμβασης.

Πληρωμή – Κρατήσεις :

Η πληρωμή θα γίνει, με ένταλμα πληρωμής που θα εκδοθεί με τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία της ΔΕΥΑΜ.

Τον ανάδοχο βαρύνουν οι υπέρ τρίτων κρατήσεις, ως και κάθε άλλη επιβάρυνση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.,  κατά την εκτέλεση της παροχής υπηρεσιών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στα έγγραφα της σύμβασης. Η παραλαβή των παρεχόμενων υπηρεσιών – παραδοτέων  θα γίνεται από τα αρμόδια όργανα της υπηρεσίας παρουσία του αναδόχου ή εκπρόσωπο του, εξ ολοκλήρου ή τμηματικά  υπογράφοντας τα σχετικά παραστατικά, οπότε και συντάσσεται πρωτόκολλο παραλαβής ή απόρριψης.

Επίλυση Διαφορών :

Σε περίπτωση διαφορών που ενδεχομένως προκύψουν σχετικά με την ερμηνεία ή την εκτέλεση ή την εφαρμογή της Σύμβασης ή εξ αφορμής της, ο ανάδοχος και η ΔΕΥΑΜ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη φιλική επίλυσή τους, σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης και των χρηστών συναλλακτικών ηθών.

Για κάθε διαφορά που δεν είναι δυνατό να επιλυθεί σύμφωνα με τα παραπάνω οριζόμενα, αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια του Ηρακλείου εκτός αν ορίζεται από ειδική διάταξη Νόμου  άλλο δικαστήριο.

                                        Ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

                                        Κουγιουμουτζάκης Γεώργιος

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 zip Τεύχη Πρόσκλησης 199 KB

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 08/10/2020

Top