Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δ. Μαλεβιζίου: Δωρεάν μαθήματα πιάνου – αρμόνιου για παιδιά 6-18 ετών

Τρίτη, 06/10/2020

Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης μουσικών οργάνων και συγκεκριμένα πιάνου και αρμόνιου υλοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου για παιδιά από 6 έως 18 ετών. Το πρόγραμμα οργανώνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χαράλαμπου Κουτσογιάννη. Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου του Δήμου Μαλεβιζίου και πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Αγίας Μαρίνας, οδός Μενέλαου Λουντέμη 11, απογευματινές ώρες τις εργάσιμες ημέρες.

Τα μαθήματα θα είναι ατομικά  και θα τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως κάθε φορά ισχύουν. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης του γονέα-κηδεμόνα με τον μουσικό. Για τη συμμετοχή παιδιού στο πρόγραμμα προσκομίζεται σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση γονέα. Το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης πιάνου – αρμόνιου του Δήμου Μαλεβιζίου θα διαρκέσει ως τα  τέλη Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Μουσικό κ. Νικόλα Χριστοφόρου στο τηλ. 2810314852 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30-14:30 (Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας – 1ος όροφος).

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για Εκμάθηση Πιάνου 404 KB

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 06/10/2020

Top