Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μ. Μποκέας: «Αντικρίζοντας τα παιδικά χαμόγελα καταλαβαίνουμε ότι επιλέγουμε τη σωστή κατεύθυνση»

Παρασκευή, 25/09/2020

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου για τα εγκαίνια του νέου Νηπιαγωγείου στο Γάζι

 Συγκίνηση και ικανοποίηση για τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στα σημερινά εγκαίνια του ολοκαίνουριου νηπιαγωγείου που φιλοξενεί τα 120 νήπια της δίχρονης προσχολικής αγωγής στο Γάζι. Πρόκειται για το νέο 6θέσιο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας στην περιοχή της Αμμουδάρας για το οποίο ο Δήμος Μαλεβιζίου αγωνίστηκε προκειμένου να κατασκευαστεί σε χρόνο ρεκόρ! Είναι το πρώτο 6θέσιο Νηπιαγωγείο στην Κρήτη και το δεύτερο στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Αντικρίζοντας τα παιδικά χαμόγελα καταλαβαίνουμε ότι επιλέγουμε να κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Γιατί τα σημαντικότερα έργα είναι αυτά που γίνονται για όσους δε μπορούν οι ίδιοι να τα ζητήσουν.

Εγκαίνια και πρώτο κουδούνι στο νέο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας. Μια μέρα γεμάτη συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ (μόλις ενός μήνα) η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στο Μαλεβίζι έγινε πράξη, με όρους αξιοπρέπειας.

Μία προσπάθεια που δεν θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν ήμασταν προσηλωμένοι να βρούμε λύσεις, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Το τονίζω ξανά: η Παιδεία στον τόπο μας είναι προτεραιότητα. Δεν είναι μόνο τα έργα στα σχολεία που ξεκίνησαν ή ολοκληρώθηκαν, είναι κι όσα έχουμε μπροστά μας για το Μαλεβίζι που θέλουμε.

Καλή σχολική χρονιά παιδιά!

Η στιγμή των εγκαινίων: https://www.facebook.com/616106327/videos/pcb.10158277946006328/10158277920256328

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 25/09/2020

Top