Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μ. Μποκέας: «Το Μαλεβίζι μπορεί και στην κρίση»

Δευτέρα, 14/09/2020

Επιδείξαμε ως δημοτική αρχή ευαισθησία και άμεσα αντανακλαστικά για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους συμπολίτες μας που πλήττονται από την υγειονομική κρίση, φέρνοντας το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Προτείναμε απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. (Το δημοτικό συμβούλιο έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρόταση).
Σήμερα η πρότασή μας αυτή γίνεται πράξη, μετά από το πράσινο φως που πήραμε από την αποκεντρωμένη διοίκηση!
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και γίνονται ηλεκτρονικά στο mtap@malevizi.gr»
Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζιου, Μενέλαος Μποκέας, έπειτα από την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης για απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στο Μαλεβίζι. Τη σχετική πρόταση είχε φέρει προς ψήφιση ο Μενέλαος Μποκέας με εισήγησή του στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και η απόφαση είχε ληφθεί ομόφωνα.
Ο Δήμος Μαλεβιζίου, διά της αρμόδιας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, καλεί τώρα όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που είχαν διακόψει τη δραστηριότητά τους για όσο διάστημα ίσχυσαν οι περιορισμοί των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού (covid–19) να αιτηθούν την απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση mtap@malevizi.gr
Με κάθε αίτηση συνυποβάλλονται παράλληλα τα παρακάτω:

  • Αντίγραφο πρόσφατου (τελευταίου) εξοφλημένου λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος
  • Ε9 για ιδιόκτητα ακίνητα ή πρόσφατο μισθωτήριο για μισθωμένα ακίνητα
  • Αποδεικτικά για το χρόνο διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης – έντυπο δήλωσης αναστολής που υποβλήθηκε στο πρόγραμμα Εργάνη, από το οποίο προκύπτουν οι ΚΑΔ της επιχείρησης και τεκμαίρεται η ολοσχερής διακοπή της λειτουργίας της.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14/09/2020

Top