Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για την υποτροφία από το ΙΙΕΚ Kappa Studies του ομίλου Καλαθάκη

Τετάρτη, 22/07/2020

Tο αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου ενημερώνει του δημότες για την παράταση υποβολής δικαιολογητικών που αφορούν στην υποτροφία από το ΙΙΕΚ Kappa Studies, έως και τις 27/07/2020.

 Το ΙΙΕΚ Kappa Studies της οικογένειας Καλαθάκη, προκηρύσσει 1 (μία) υποτροφία για διετείς σπουδές στο ΙΙΕΚ Kappa Studies στα τμήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής τέχνης ή διεύθυνσης ξενοδοχείου δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη και όνειρο να σπουδάσουν τουριστικά επαγγέλματα, να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα.

  Η υποτροφία προσφέρεται στη μνήμη του εκλιπόντος αποφοίτου της σχολής Θαλασσινού-Καλλιγιαννάκη Στυλιανού.

   Ο Δήμος Μαλεβιζίου συλλέγει τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων του Δήμου, με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω, τα οποία θα αποστείλει ακολούθως στο ΙΙΕΚ Kappa Studies.

    Οι υποψήφιοι υπότροφοι που πληρούν τα κριτήρια θα κληθούν να δώσουν συνέντευξη σε τριμελή επιτροπή και ακολούθως γραπτές εξετάσεις με ελεύθερο θέμα.

  Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι Δημότης Δήμου Μαλεβιζίου, απόφοιτος Λυκείου, με διαγωγή κοσμιωτάτη και να έχει ηλικία από 18 έως 25 έτη. Ο βαθμός απολυτήριου πρέπει να είναι από 15 και άνω.

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Για τα παραπάνω κριτήρια οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

  1. Αίτηση
  2. Απολυτήριο Λυκείου
  3. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης

  Η κατάθεση των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων υποψηφίων με τα συνημμένα δικαιολογητικά, παρατείνεται έως την Δευτέρα 27/07/2020 και θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Μαλεβιζίου, υπόψη Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού.

Επιπρόσθετα μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση malevizi@malevizi.gr

Πληροφορίες στο τηλ. 2813-400684, ημέρες εργάσιμες και ώρες 09:00-14:00.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22/07/2020

Top