Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ένωσε δυνάμεις το Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου για τον καλλωπισμό του Κοιμητηρίου

Δευτέρα, 29/06/2020

Εθελοντική δράση καθαρισμού και τοποθέτησης εξοπλισμού

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για το Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου που σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου, συλλόγους και φορείς του Γαζίου πραγματοποίησε σήμερα από νωρίς το πρωί δράση εθελοντικού καθαρισμού και καλλωπισμού στο χώρο του κοιμητηρίου Γαζίου. Στη δράση συμμετείχαν και συνέδραμαν η Ενορία Αγίου Νικολάου Γαζίου, η Ενορία Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι), η Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Πολύδροσου και οι ιερείς των ενοριών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου, ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία, καθώς και εθελοντές.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 8:30 το πρωί. Στο Κοιμητήριο βρίσκονταν από νωρίς ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαγγέλης Παρασύρης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Άσπρης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Μιχάλης Αλμπαντάκης και μέλη της Κοινότητας Γαζίου. Είχε προηγηθεί ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες το Συμβούλιο της Κοινότητας Γαζίου σε πολίτες, φορείς και συλλόγους που επιθυμούν να συνεισφέρουν. Με τη συνδρομή εθελοντών, συλλόγων, εκκλησιαστικών φορέων πραγματοποιήθηκε εκτεταμένος καθαρισμός, καλλωπισμός, αποψίλωση και καθαρισμός πρασίνου, καθώς και τοποθέτηση εξοπλισμού περιμετρικά του Κοιμητηρίου και πέριξ του Ιερού Ναού. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν καλαίσθητα μικρά καλάθια απορριμμάτων με μόνιμη βάση.

Στο πλαίσιο αυτό το Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου ευχαριστεί τον εθελοντή Στέφανο Βλασιάδη για την κατασκευή και την τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων, τους εθελοντές Λυκούργο Παπαδάκη και Βασίλη Ματαλλιωτάκη για τη συμμετοχή τους με ίδια μέσα και εξοπλισμό, τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Αλμπαντάκη και Γιώργο Πετούση, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και τα μέλη της Κοινότητας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 29/06/2020

Top