Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνεχίζεται το εντατικό πρόγραμμα καθαρισμών οδοποιίας στο Μαλεβίζι

Δευτέρα, 17/02/2020

Με σύμμαχο την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις προηγούμενες μέρες, συνεχίστηκε απρόσκοπτα το πρόγραμμα συστηματικών καθαρισμών που έχει καταρτίσει ο Δήμος Μαλεβιζίου. Πρόκειται για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις καθαρισμού του συνόλου της δημοτικής οδοποιίας, που εκτελούν τα συνεργεία του Δήμου, έχοντας ξεκινήσει από τη Δημοτική Ενότητα Γαζίου. Το συντονισμό των ενεργειών έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.
Για το σκοπό αυτό, τις τελευταίες ημέρες το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου βρέθηκε στην περιοχή Αγάκου Μετόχι, προχωρώντας σε απομάκρυνση φερτών υλικών και σκουπιδιών παραπλεύρως των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των δημοτικών οδών. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν οι κατάλληλες ενέργειες ελέγχου και κοπής της βλάστησης, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων. Οι ίδιες εργασίες εκτελέστηκαν και σε περιοχές πίσω από το Δημαρχείο στο Γάζι. Στο πλαίσιο των εργασιών επιχειρούν από κοινού δύο μηχανήματα έργου του Δήμου Μαλεβιζίου (φορτηγό και σάρωθρο).
Ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων επεκτείνεται το προσεχές διάστημα στις περιοχές Κολυβά, Αγία Παρασκευή και Άγιο Παντελεήμονα, καθώς και στην Αμμουδάρα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ευρύτερη Δημοτική Ενότητα Γαζίου, καθώς και το σύνολο των οικισμών στις Δημοτικές Ενότητες Κρουσώνα και Τυλίσου.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 17/02/2020

Top