Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου ο Μ. Μποκέας

Παρασκευή, 24/01/2020

Συζήτησαν για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα στο πλαίσιο του ECO FEST

 Στις εργασίες του Eco Fest που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.  Πρόκειται για διοργάνωση αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση. Στο πλαίσιο αυτό ο Μενέλαος Μποκέας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Η ποιότητα ζωής πρέπει να βελτιώνεται στην πράξη.

Ανταλλάσσοντας ιδέες και καλές πρακτικές, χτίζουμε το σχεδιασμό μας για το Μαλεβίζι του αύριο. Το Μαλεβίζι που με πιο φιλικές μετακινήσεις και λύσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα, σέβεται τον κάτοικο, αλλά και τον επισκέπτη.

Στο Eco Fest με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου συζητήσαμε για το περιβάλλον και τις πόλεις μας, την ενέργεια, την κυκλική οικονομία και τα απορρίμματα, με κύριο μέλημα την προσβασιμότητα και τη βιώσιμη κινητικότητα», ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας.

Η διοργάνωση Eco-Fest 2020 συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE), στοχεύοντας να αναδείξει: τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες, τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση, τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα, τις καινοτομίες, τις τάσεις και τις προκλήσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24/01/2020

Top