Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Πέμπτη, 09/01/2020

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσσού Πατήρ Πρόδρομος Ξενάκης.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου με τη συμμετοχή των υπαλλήλων του συνόλου των υπηρεσιών του Δήμου. Σε εορταστικό κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Μαλεβιζίου στο Γάζι, ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης, οι Αντιδήμαρχοι, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων αντάλλαξαν ευχές με τους υπαλλήλους για μια δημιουργική χρονιά.
Προηγήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσσού Πατήρ Πρόδρομος Ξενάκης, παρουσία και του Εφημέριου της ενορίας Αγίου Νικολάου Γαζίου πατήρ Ευάγγελου Παπουτσάκη.
Σε ευχάριστο κλίμα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε από κοινού από το Δήμαρχο και το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσσού, με το Δήμαρχο να τον ευχαριστεί για την παρουσία του και να του δίνει ευχές για την ονομαστική του εορτή.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Τιμή κι ευθύνη, για αιρετούς και υπαλλήλους, να αγωνιζόμαστε συνεχώς, προσφέροντας στον τόπο μας. Οι εργαζόμενοί μας δίνουν καθημερινά την ψυχή τους. Ο κοινός αυτός αγώνας, κερδίζεται μόνο με προσπάθεια, αγάπη και αγαστή συνεργασία. Ζητούμενο να είμαστε, αιρετοί και υπάλληλοι, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για την κοινωνία του Δήμου μας. Εύχομαι Υγεία και Δύναμη σε όλους».
Η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η υπάλληλος των ΚΕΠ Κατερίνα Κυδωνάκη που παρέλαβε από το Δήμαρχο ένα χρυσό σταυρό ως ενθύμιο, κερδίζοντας παράλληλα και τρεις μέρες άδεια.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 09/01/2020

Top