Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διοργάνωση 6ου αγώνα για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε

Τρίτη, 24/12/2019

Η ομάδα δρομέων «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ διοργανώνουν τον 6ο αγώνα  για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε με δύο διαφορετικές πανέμορφες φυσιολατρικές διαδρομές  7 και 11 χιλιομέτρων για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών .

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον  αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή  πριν 9 χρόνια έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 12.00

Α) ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 7000 μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε  έως το μοναστήρι του  Αγ. Παντελεήμονα  με  επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 7000μ: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.

Β) ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 10500μ για ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα με επιστροφή δια μέσω κοιλάδας  και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1000μ: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση. Στην διαδρομή της επιστροφής οι δρομείς θα κάνουν το γύρω μιας εύφορης κοιλάδας Δασούρας μήκους 4 χλμ,  με πορτοκαλιές με ομαλές κλίσεις.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ: Θα αναχωρήσει λεωφορείο από Ηράκλειο στις 10:00 από την Πλατεία Ελευθερίας, χορηγία της UNIONBUSES.

ΠΑΡΟΧΕΣ: α) Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι, β) όσοι τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλιο, γ) θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, δ) θα δοθεί ατομικός αριθμός δρομέα με τυπωμένο το ονοματεπώνυμό του, ε)κάθε δρομέας λαμβάνει αυτόματα μέρος σε κλήρωση πολλών και πλούσιων δώρων, στ) θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες και συνοδούς παραδοσιακό γαμοπίλαφο  από την ομάδα δρομέων «Καρδιά του Παιδιού» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φόδελε.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : Οι ενήλικες μετά την ηλεκτρονική τους εγγραφή θα καταθέτουν 10 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς του  Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών- «η Καρδιά του Παιδιού με σχόλιο «για τον αγώνα του Φόδελε-ονοματεπώνυμο δρομέα». Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο αυτές για τις οποίες κατατέθηκε το απαιτούμενο ποσό.

Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 12 Φεβρουαρίου 2020 ή μόλις συμπληρωθούν 350 εγγραφές.

 Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.

ΕΠΑΘΛΑ:

Α)Για τον αγώνα των 7.000μ:Στους πρώτους τρεις άνδρες και στις πρώτες τρεις γυναίκες θα δοθεί  κύπελλο και μετάλλιο στους πρώτους 3 μαθητές και στις πρώτες 3 μαθήτριες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν έπαινο  και αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «η Καρδιά του Παιδιού» και θα γίνει κλήρωση  πολλών δώρων.

Β)Για τον αγώνα των 10.500μ: Στους πρώτους τρεις άνδρες και στις πρώτες τρεις γυναίκες θα δοθεί  κύπελλο και μετάλλιο καθώς και μετάλλιο απονομών στους πρώτους 3 άνδρες και στις πρώτες 3 γυναίκες στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες εφόσον υπάρχουν τουλάχιστο 4 τερματίσαντες στην ίδια κατηγορία:

Άνδρες (έως 39 ετών), 40-49, 50-59, 60+

Γυναίκες (έως 39 ετών), 40-49, 50-59, 60+

  Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν έπαινο  και αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «η Καρδιά του Παιδιού» και θα γίνει κλήρωση  πολλών δώρων.

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές και θα αναρτηθεί νέο δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 jpg Λαχνός Καρδιά του Παιδιού 293 KB
2 png Αφίσα 2020 826 KB

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 07/02/2020

Top