Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

«Ντύνεται» Χριστουγεννιάτικα η κεντρική πλατεία στο Γάζι

Τετάρτη, 04/12/2019

 Προετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις ο Δήμος Μαλεβιζίου

  Με το έναυσμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μαλεβιζίου να δίνεται στις 6 Δεκεμβρίου, το Γάζι έχει μπει σε εορταστικούς ρυθμούς. Ήδη η κεντρική πλατεία Γαζίου, η πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη μπροστά από το Δημαρχείο, στολίζεται κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους για να τους μεταφέρει στη μαγεία των γιορτών.

Στην πλατεία βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τους Αντιδημάρχους Χρύσα Λυρώνη, Γιώργο Πετούση, Γρηγόρη Φασουλάκη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ρεράκη καθώς από νωρίς το πρωί τεχνικά συνεργεία τοποθετούν τον εορταστικό στολισμό. Ειδικές κατασκευές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης γέμισαν κάθε γωνιά της πλατείας με την έμφαση να δίνεται σε εικόνες που θα τραβήξουν τα βλέμματα των μικρών παιδιών.

Ξωτικά, πιγκουίνοι, Άγιος Βασίλης, χιονάνθρωποι, αλλά και φιγούρες από χριστουγεννιάτικα παραμύθια επιστρατεύονται για να ταξιδέψουν τη φαντασία δημοτών κι επισκεπτών. Επίκεντρο όλων το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το οποίο τοποθετήθηκε, περιμένοντας τη φωταγώγησή του το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 04/12/2019

Top