Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Κλειστή από χθες η κεντρική οδός της Αμμουδάρας Εκτεταμένη βλάβη στον αποχετευτικό αγωγό αποκαθιστά η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 11/11/2019

Μια εκτεταμένη βλάβη στον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό στην Αμμουδάρα αντιμετωπίζουν από τα ξημερώματα της Κυριακής τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μαλεβιζίου. Πρόκειται για σπάσιμο στον αγωγό Γαζίου, Αμμουδάρας και Τσαλικακίου ο οποίος οδηγεί τα λύματα στο βιολογικό καθαρισμό Ηρακλείου. Η βλάβη διαπιστώθηκε στο ύψος της Βαγιάς και είχε ως αποτέλεσμα ο δρόμος να υποστεί καθίζηση και να κλείσει.
Για την αποκατάσταση της βλάβης βρέθηκαν στο σημείο από τις 5 το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Βάμβουκας. Λόγω της έκτασης της βλάβης ο κ. Βάμβουκας ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. Έτσι η μετακίνηση στην κεντρική οδό της Αμμουδάρας αποκλείστηκε, με την κυκλοφορία να εκτρέπεται μέσω ειδικών πληροφοριακών πινακίδων, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί.
Οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά και σήμερα Δευτέρα για την κατά το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταστη της βλάβης. Εκτιμάται ότι μέσα στην ημέρα η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία. Καλούνται, ωστόσο, οι οδηγοί, να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το σημείο, καθώς το οδόστρωμα θα δοθεί μεν στην κυκλοφορία, αλλά θα ασφαλτοστρωθεί μετά το πέρας μερικών ημερών, καθώς απαιτείται να εκλείψει η υγρασία από το σημείο.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11/11/2019

Top