Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Επί τόπου στους κόμβους Αγίας Πελαγίας ο Μ. Μποκέας

Πέμπτη, 31/10/2019

Ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες!

Στους κόμβους Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τα αρμόδια στελέχη της ΕΥΔΕ του Υπουργείου Υποδομών, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες που ξεκίνησαν ξανά. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης. Έπειτα από τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Μενέλαος Μποκέας ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα κι έτσι οι εργασίες, που είχαν διακοπεί προσωρινά, από χθες συνεχίζονται κανονικά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Είναι ευτυχές ότι τα έργα ξεκίνησαν ξανά. Με τον κατάλληλο συντονισμό και με την πίεση που ασκήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς οι δυσκολίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Συντονίζουμε, παρακολουθούμε και ενισχύουμε με εξωθεσμικές παρεμβάσεις τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον ανάδοχο.  Μέλημά μας είναι να διευκολύνουμε και να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Είναι έργο ζωής και είναι ανάγκη να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Το χρειάζεται η περιοχή μας, το χρειάζεται το νησί».

Μπορείτε να παρακολουθείστε βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου εδώ: https://www.facebook.com/dimosmaleviziou/videos/811521959305650/

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 31/10/2019

Top