Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Ηρακλείου Επί τάπητος Κόμβοι Αγίας Πελαγίας, Κυκλοφοριακό & Πολιτική Προστασία

Τρίτη, 01/10/2019

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, κ. Νικόλαο Σπυριδάκη, είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Πετούσης και ο Διοικητής του Α.Τ. Μαλεβιζίου, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντίνος Φλουρής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας: «Η μάχη με την καθημερινότητα είναι αγώνας για ποιότητα ζωής. Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Ηρακλείου Νικόλαο Σπυριδάκη, σήμερα, θεμελιώσαμε μια παραγωγική συνεργασία. Η κατασκευή των κόμβων της Αγίας Πελαγίας και ο συντονισμός των υπηρεσιών που εμπλέκονται βρέθηκε ψηλά στην ατζέντα μας. Μιλήσαμε, παράλληλα, για θέματα πολιτικής προστασίας, αλλά και για την εικόνα που έχουν οι δημότες του Μαλεβιζίου για την καθημερινότητά τους. Πρωταρχικό πρόβλημα: το κυκλοφοριακό. Κινητικότητα και προσβασιμότητα αντανακλούν την όψη μιας κοινωνίας. Στόχος μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων ».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 01/10/2019

Top