Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στη ΔΕΗ στα Λινοπεράματα ο Μενέλαος Μποκέας

Πέμπτη, 26/09/2019

Στο χώρο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στα Λινοπεραμάτα βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο Μενέλαος Μποκέας συναντήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του με το Διευθυντή του εργοστασίου κ. Πολυάνθη Συγγελάκη.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:
«Λινοπεράματα. Ο Υποσταθμός της ΔΕΗ που στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της ενεργειακής επάρκειας της Κρήτης βρίσκεται στο Μαλεβίζι. Αναμφίβολα μια επιβαρυντική λειτουργία για την περιοχή μας. Με το Διευθυντή κ. Συγγελάκη καθιερώνουμε ανοιχτή επικοινωνία για τα θέματα που αφορούν στον τόπο. Συζητήσαμε σε βάθος.
Για τις υφιστάμενες συνθήκες λειτουργίας του εργοστασίου. Άλλωστε η έκρηξη του Μαρτίου δεν είναι μακριά. Για την ξεκάθαρη θέση μας πως η περιοχή πρέπει να απεξαρτηθεί πλήρως από κάθε λειτουργία των υφιστάμενων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Για την επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης με όρους που θα σέβονται τη βούληση των τοπικών κοινωνιών.
Για το στόχο μας το Μαλεβίζι να διεκδικήσει όλα όσα έχουν στερηθεί οι κάτοικοί του τα προηγούμενα χρόνια: φθηνότερο ρεύμα για όλους και χρήματα για αναπτυξιακές μελέτες. Για τη συνάντηση που προγραμματίζουμε με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Το Μαλεβίζι μπαίνει, πλέον, ως ισότιμος συνομιλητής στο τραπέζι των συζητήσεων. Προχωράμε με σχέδιο».
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων συμμετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης, ο Αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Μιχάλης Αλμπαντάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26/09/2019

Top