Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνεχείς οι επαφές του Μενέλαου Μποκέα για τις συνέπειες του Thomas Cook στο Μαλεβίζι

Τρίτη, 24/09/2019

 Το Μαλεβίζι ως Δήμος που επενδύει στον τουρισμό, επηρεάζεται από τις επιπτώσεις της χρεοκοπίας του Διεθνούς Οργανωτή Ταξιδίων (Tour Operator) Τhomas Cook. Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας πραγματοποιεί αλλεπάλληλες επαφές με φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής, προκειμένου να εκτιμηθούν οι ζημιές που προκαλεί η κατάρρευση του Thomas Cook στο Μαλεβίζι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας: «Μέλημά μας να στηρίξουμε εργαζόμενους και επιχειρηματίες στον τουρισμό. Είναι ο πιο σημαντικός κλάδος της τοπικής οικονομίας του Δήμου μας. Το μέγεθος των επιπτώσεων δεν έχει διαφανεί ακόμη. Σίγουρα όμως οι επιπτώσεις θα είναι σημαντικές. Ο τουριστικός κλάδος είναι μια ολόκληρη αλυσίδα.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κρήτης. Υπουργείο Τουρισμού και Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να σταθούν εμπράκτως στο πλευρό των εργαζομένων και των τουριστικών επιχειρήσεων. Να ληφθούν μέτρα για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται να εξετάσουν το ζήτημα ολιστικά και να θωρακίσουν την τουριστική οικονομία»

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 24/09/2019

Top