Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Η Παιδεία ψηλά στην ατζέντα για τον Μενέλαο Μποκέα-Συνάντηση με το σύλλογο εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Πέμπτη, 05/09/2019

Το στρατηγικό σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής σε σχέση με τις δομές της εκπαίδευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου, αλλά και την ευρύτερη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία της στον τομέα της Παιδείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στη διάρκεια συνάντησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης. Η συνάντηση, που είχε και εθιμοτυπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γαζίου και σε αυτήν συμμετείχαν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας: «Μέλημά μας είναι να δώσουμε μόνιμες, αξιοπρεπείς, σύγχρονες λύσεις σε χρονίζοντα ζητήματα. Γι’ αυτό η αντίληψη που διέπει τη λειτουργία μας στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό έργων, δράσεων και παρεμβάσεων που θα ενισχύουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Στοίχημα για εμάς είναι η εκπαιδευτική δραστηριότητα στο Μαλεβίζι για τα επόμενα χρόνια να βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό που θα αντιμετωπίζει με ολιστικό τρόπο την Παιδεία στον τόπο μας. Για να μη βρεθεί ξανά το Μαλεβίζι σε αδύναμη θέση, όπως βρέθηκε φέτος με την προσχολική αγωγή».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης ανέφερε: «Τα θέματα συνεργασίας που αφορούν στα ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, είναι για εμάς προτεραιότητα. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουμε με το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, ξεκινώντας μια γόνιμη συνεργασία. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης συνθηκών, αλλά και σύγχρονης αντιμετώπισης ευρύτερων εκπαιδευτικών θεμάτων στην περιοχή».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 05/09/2019

Top