Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Επιθεώρηση στις εργασίες της πλατείας Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι από τον Κώστα Μαμουλάκη

Πέμπτη, 16/05/2019

Ολοκληρώνεται το σιντριβάνι και το δάπεδο – Νέα πεζοδρόμια, αστικός εξοπλισμός και παιδική χαρά ακολουθούν – Κώστας Μαμουλάκης: Μια εντυπωσιακή, νέα κεντρική πλατεία δημιουργείται στο Γάζι

 Για μια ακόμα φορά επιθεώρησε τις εργασίες ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας τον έντεχνο τρόπο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 Ο Κώστας Μαμουλάκης μίλησε με τον ανάδοχο για διάφορες λεπτομέρειες τις κατασκευής του σιντριβανιού που τοποθετείται το επόμενο διάστημα, της πιστοποιημένης παιδικής χαράς που ετοιμάζεται, καθώς και επί μέρους σημείων του σημαντικού αυτού έργου. Υπενθυμίζεται ότι στις εργασίες, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Π.Δ.Ε. και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου, περιλαμβάνεται επίσης η τοποθέτηση καθιστικών και νέου αστικού εξοπλισμού, νέα πιστοποιημένα όργανα και ειδικό δάπεδο στην παιδική χαρά, η κατασκευή μιας πέργκολας, η τοποθέτηση θέσεων φύλαξης ποδηλάτων, πρόσθετες φυτεύσεις (χωρίς να πειραχτεί το πράσινο της πλατείας), η ανακατασκευή του πεζοδρομίου περιμετρικά της πλατείας, η τοποθέτηση πλακών όδευσης ΑμεΑ, κλπ.

 Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια εντυπωσιακή, νέα κεντρική πλατεία δημιουργείται στο Γάζι. Στόχος όλων αυτών των εργασιών ανάπλασης, είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της κεντρικής μας πλατείας, η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης και αναφοράς μικρών και μεγάλων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ παράλληλα φιλοξενεί πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων. Παρακολουθούμε από κοντά και αυτό το έργο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο και έντεχνο αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο και να παραδώσουμε στους πολίτες μια λειτουργική πλατεία που θα την χαίρονται μαζί με τους επισκέπτες της πρωτεύουσάς μας. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και όλους τους συνεργάτες μου από τις υπηρεσίες του Δήμου, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 16/05/2019

Top