Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Τρίτη, 14/05/2019

Γάζι        09/05/2019
Αρ. Πρωτ.   9666
Αριθμ. Πρόσκλησης   13

Αγαπητέ συνάδελφε, την Τετάρτη 15 – 05 – 2019 και ώρα 10:00 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                                                                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α     Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

 Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019 (Δέκατη).

  1. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή δυο ομβροδεξαμενών Δήμου Μαλεβιζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 277.000,00 €.
  2. Κατάρτιση όρων  και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων Μαλεβιζίου», προϋπολογισμού δαπάνης 169,38 €.
  3. Κατάρτιση όρων  και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου Τ.Κ. Ροδιάς», προϋπολογισμού δαπάνης 31.000,00 €.
  4. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια σκυροδέματος c12/15 Τ.Κ. Μαράθου».
  5. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση οικισμού Καμαριώτη».
  6. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση οδοποιίας του Δήμου Μαλεβιζίου».
  7. Έγκριση 3ου πρακτικού (Αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) του ανοιχτού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Μαλεβιζίου (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II)».
  8. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικά εντάλματα προπληρωμής ποσού 420,00 € που εκδόθηκαν κατά το οικονομικό έτος 2019, για την πληρωμή των δαπανών τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο) οχημάτων του Δήμου μας.
  9. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από πάγια προκαταβολή και αφορούν την Δημοτική Κοινότητα Γαζίου.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 14/05/2019

Top