Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας ο Κώστας Μαμουλάκης

Παρασκευή, 10/05/2019

Ξεκίνησε η τοπογραφική αποτύπωση των κόμβων – Κώστας Μαμουλάκης: Ένα οραματικό έργο που αλλάζει τα δεδομένα της περιοχής

Στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, κατά την έναρξη των εργασιών τοπογραφικής αποτύπωσης από τους μηχανικούς του αναδόχου.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται η αρχή σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο της περιοχής, προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, το οποίο αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και τεχνικές ιδιαιτερότητες τα προηγούμενα χρόνια. Οι νέοι κόμβοι, θα κατασκευαστούν σε δυο σημεία δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα εισόδου και εξόδου των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών της Αγίας Πελαγίας, με τον πρώτο να έχει μήκος περίπου 650 μ. και τον δεύτερο να έχει μήκος περίπου 1000 μ. επί του ΒΟΑΚ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η αρχή έγινε, οι διαδικασίες ξεκίνησαν για ένα οραματικό έργο που αλλάζει τα δεδομένα της περιοχής. Η ικανοποίησή μας είναι προφανής και σκοπεύουμε να παρακολουθούμε από κοντά κάθε του στάδιο, έτσι ώστε να έχουμε στο συντομότερο χρόνο, ένα άρτιο απ’ όλες τις απόψεις αποτέλεσμα. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές που πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα, για μια ακόμα φορά, τους ιδιοκτήτες γης που παραχώρησαν τις περιουσίες τους πριν γίνουν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης, για να μην καθυστερήσουν τα έργα. Μια στάση υπεύθυνη, που δείχνει ότι και στην Αγία Πελαγία, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας, η κοινωνική συνυπευθυνότητα περισσεύει. Να το τονίσω επίσης ότι επόμενος μεγάλος στόχος μας στον τομέα και για την περιοχή, είναι ο αντίστοιχος κόμβος της Λυγαριάς, μια επίσης δύσκολη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε!».

Τον Δήμαρχο συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και Δημήτρης Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης τα μέλη του συμβουλίου Γιώργος Τσαγκαράκης, Μύρων Αναγνωστάκης και Μαρία Αγιομυργιαννάκη.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10/05/2019

Top