Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Βιβλία στο Γυμνάσιο Κρουσώνα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Τετάρτη, 24/04/2019

Μια ακόμα δωρεά με στόχο την ενίσχυση των περιφερειακών, σχολικών βιβλιοθηκών του Μαλεβιζίου – Κώστας Μαμουλάκης: Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσπάθεια στήριξης όλων των βιβλιοθηκών του Μαλεβιζίου

 Με μια νέα δωρεά βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου προς το Γυμνάσιο Κρουσώνα, η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να ενισχύσει τη φιλαναγνωσία στο Μαλεβίζι.

 Έπειτα από σχετικό αίτημα του Γυμνασίου και απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη, δωρίστηκαν ένας ικανός αριθμός βιβλίων από τα πολύτυπα της βιβλιοθήκης, για να μπορούν και οι μαθητές του Κρουσώνα να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στη γνώση. Τα βιβλία, τα οποία είναι ειδικά προορισμένα για παιδιά γυμνασίου, παρέλαβε από τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης, ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, Γιώργο Τζωράκη η Μαργαρίτα Κατσουρού καθηγήτρια του Γυμνασίου Κρουσώνα, συνοδευόμενη από τον επίσης εκπαιδευτικό σύζυγο Γιώργο Βαρδαβά, ευχαριστώντας για τη δωρεά αυτή.

 Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική δωρεά από την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, στην προσπάθεια δημιουργίας ενός μεγάλου δικτύου αξιόλογων περιφερειακών βιβλιοθηκών στο Μαλεβίζι. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι στους οικισμούς μας αναπτύσσονται τέτοιες δομές, μικρές μεν, αλλά ουσιαστικές και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Κρουσώνα για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιούν και εμείς είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε – όπως και κάθε άλλο φορέα του τόπου μας – με όλες μας τις δυνάμεις.».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 24/04/2019

Top