Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Πέμπτη, 28/03/2019

                 Γάζι,  22/03/2019
Αρ. Πρωτ.     5636
Αριθμ. Πρόσκλησης   9

Αγαπητέ συνάδελφε, την Παρασκευή 29-03-2019 και ώρα 10:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α     Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

  1. Σύσταση πάγιας προκαταβολής στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.
  2. Αποδοχή δωρεάς από την εταιρία Σκλαβενίτης για ενίσχυση της Δημοτικής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου.
  3. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)
  4. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου), για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου».
  5. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου), για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Κοκκινιάκος και στη Τ.Κ. Λουτρακίου της Δ.Ε. Κρουσώνα».
  6. Κατάρτιση όρων  και σύνταξη διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών» προϋπολογισμού δαπάνης 129.528,15 €.
  7. Καθορισμός των όρων μίσθωσης ακινήτου επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι για χρήση του ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
  8. Καθορισμός των όρων μίσθωσης ακινήτου στην περιοχή της Αμμουδάρας Γαζίου επί της Ανδρέα Παπανδρέου πλησίον του Γαζανού ποταμού για την χρήση του ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
  9. Καθορισμός των όρων μίσθωσης ακινήτου πλησίον του νέου 1ου Δημοτικού Σχολίου Γαζίου για χρήση του ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
  10. Ανάκληση της με αριθμό 413/2018 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την έγκριση του 2ου πρακτικού του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Δαμάστας».
  11. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019 (Έβδομη).

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02/05/2019

Top