Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Υπουργείο Εσωτερικών για νέες χρηματοδοτήσεις

Τετάρτη, 27/03/2019

Στην Αθήνα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θανάσης Κύρκος – Νέες χρηματοδοτήσεις διεκδικεί ο Δήμος Μαλεβιζίου – Κώστας Μαμουλάκης: Δεν σταματάμε ούτε στιγμή την προσπάθεια να εξασφαλίσουμε πρόσθετες χρηματοδοτήσεις για τον τόπο μας.

 Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σήμερα Τετάρτη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μαλεβιζίου για την διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσαν τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές του Δήμου, καθώς και για την εξεύρεση νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων για έργα του Μαλεβιζίου.

Ο Αντιδήμαρχος μαζί με τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη θα έχει μια σειρά συναντήσεων με στόχο την ενημέρωση των στελεχών του Υπουργείου για όλες τις έτοιμες μελέτες που υπάρχουν στο Δήμο και οι οποίες μπορούν άμεσα να κατατεθούν προς χρηματοδότηση, καθώς και για κάθε νέο χρηματοδοτικό εργαλείο που ετοιμάζεται από την πλευρά του Υπουργείου. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι στην κορυφή των χρηματοδοτήσεων από διάφορα προγράμματα, με αποτέλεσμα την εκτέλεση δεκάδων έργων σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Δεν σταματάμε ούτε στιγμή την προσπάθεια να εξασφαλίσουμε πρόσθετες χρηματοδοτήσεις για τον τόπο μας. Με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και προγραμματισμένες ενέργειες, με ισχυρές συνεργασίες και επιμονή, έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα σημαντικά αποτελέσματα και την υλοποίηση έργων πολλών δεκάδων εκατομμυρίων. Έτσι και συνεχίζουμε, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και με αποκλειστικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πολιτών του Μαλεβιζίου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη που για μια ακόμα φορά βρίσκεται στο πλευρό μας και ενισχύει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής που εγγυώνται ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα στο Μαλεβίζι».

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27/03/2019

Top