Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου

Κυριακή, 24/03/2019

Επίσκεψη και συναυλία στο Πατριαρχείο – Δώρισαν στον Πατριάρχη το λεύκωμα του Μαλεβιζίου – Σήμερα η εμφάνιση μαζί με άλλες δυο χορωδίες από το Ηράκλειο και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal

 Στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου.

Τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου με μαέστρο την Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, μαζί με τις χορωδίες «Αναπνοή» του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου με μαέστρο την Εύα Θανάση, τη Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος» και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα, παρακολούθησαν τον εσπερινό, τραγούδησαν στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και του δώρισαν το Λεύκωμα «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη» του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σήμερα το απόγευμα, οι χορωδίες θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από πρόσκληση που έγινε προσωπικά στην μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University.

Τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου συνοδεύει η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Άννα Φραντζεσκάκη, η οποία είναι και μέλος της χορωδίας, ενώ η δράση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα στις πολιτιστικές δομές του Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/03/2019

Top