Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέος πυροσβεστικός εξοπλισμός στο Λιμανάκι της Παντάνασσας

Παρασκευή, 22/03/2019

Θωρακίζεται το πανέμορφο λιμανάκι – Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών – Κώστας Μαμουλάκης: Με σταθερά βήματα ενισχύουμε τις συνθήκες ασφαλείας και εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας

 Με στόχο την εδραίωση συνθηκών ασφαλείας υψηλού επιπέδου και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χρήστες και τους επισκέπτες, αναβαθμίστηκαν τα συστήματα πυρασφάλειας στο Λιμανάκι της Παντάνασσας.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προχώρησε στην τοποθέτηση πρόσθετου πυροσβεστικού εξοπλισμού ειδικού τύπου, για την αντιμετώπιση τυχών πυρκαγιών στη στεριά – για τα πλωτά ελλιμενίζονται ήδη δυο πυροσβεστικά σκάφη – θωρακίζοντας όλα τα κτίρια και τους χώρους του λιμανιού. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων και η αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με νέα τύπου Led, καλύπτοντας όλες τις προβλεπόμενες θέσεις, τοποθετήθηκε σήμανση, επισκευάστηκαν μικροζημιές που είχαν παρουσιαστεί, κ.α.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Με σταθερά βήματα, ενισχύουμε τις συνθήκες ασφαλείας στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους χρήστες και τους επισκέπτες του και αναβαθμίζουμε το σύνολο των εγκαταστάσεών του. Η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πετυχαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Γιάννη Κοτσυφό και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιούν, όπως επίσης και τα στελέχη του Λ.Τ. Ληνοπεραμάτων και όλους τους χρήστες του λιμανιού – ερασιτέχνες αλιείς, αθλητές, ιδιοκτήτες μικρών σκαφών και επισκέπτες – για την συνεργασία μας και τον σεβασμό που δείχνουν στον χώρο».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22/03/2019

Top