Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στον διαδικτυακό αέρα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Τρίτη, 05/03/2019

Όλες οι πληροφορίες για τους πολίτες στη νέα ιστοσελίδα – Εύκολη και γρήγορη ενημέρωση – Φιλική σε κινητές συσκευές

Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και από την Τρίτη 5 Μαρτίου, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου www.malevizi.gr θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Στη νέα ιστοσελίδα, μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για όλα όσα τους ενδιαφέρουν, να βλέπουν ανακοινώσεις και προκηρύξεις, τα δελτία τύπου, την οργανωτική δομή, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τα τμήματα του Δήμου, τους οργανισμούς και να νομικά πρόσωπα, τις ειδικές επιτροπές και άλλα πολλά χρήσιμα στοιχεία.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, «φιλική» στην πλοήγηση από κινητές συσκευές και ιδιαίτερα γρήγορη παρά τον τεράστιο όγκο δεδομένων που φιλοξενεί.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, είναι από σήμερα στην υπηρεσία του πολίτη. Άνετα, γρήγορα και με την απαιτούμενη διαδικτυακή ασφάλεια, μπορούν οι πάντες να επικοινωνούν με τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή, για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Καλώ τους συμπολίτες μας να την επισκεφτούν, να περιηγηθούν σε αυτήν και θα χαρώ να μας στείλουν και τις όποιες παρατηρήσεις τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο και όλα τα στελέχη από το τμήμα πληροφορικής του Δήμου μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 07/03/2019

Top