Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Τα έργα των Κορφών στο επίκεντρο συνάντησης με τον Κώστα Μαμουλάκη

Πέμπτη, 21/02/2019

Όλα τα έργα του οικισμού των Κορφών βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εκπροσώπων των τοπικών φορέων με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ. Κώστα Φαραζάκη, του εφημερίου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας π. Κων/νου Μπολόντζου, του μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιάννη Μπιζανάκη και του Αντιδημάρχου Γιώργου Βαλτζάκη, συζητήθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του παλιού δημοτικού σχολείου, οι τσιμεντροστρώσεις και τα έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, η ολοκλήρωση του νέου αρδευτικού δικτύου, ο φωτισμός της ανατολικής πλευράς του οικισμού, η επέκταση του κοιμητηρίου, διάφορα έργα ανάπλασης της πλατείας, καθώς και αναβάθμισης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του γραφικού οικισμού.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Στο Μαλεβίζι, προσπαθούμε η ισόρροπη και πολύπλευρη ανάπτυξη να εφαρμόζεται με αποτελεσματικότητα και δυναμισμό, σε κάθε οικισμό μας. Έτσι και στις Κορφές, τον πανέμορφο και γραφικό αυτό χωριό, έχουμε προχωρήσει στην υλοποίηση σημαντικών έργων, ενώ προγραμματίζουμε πολλές ακόμα παρεμβάσεις με την συνεργασία όλων των φορέων. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Πρόεδρο Κώστα Φαραζάκη για την αποτελεσματική του δράση, όπως και όλα τα μέλη της δραστήριας κοινότητας που αγαπάνε πραγματικά τον τόπο, έχουν όρεξη, δυνατότητες και προσφέρουν τα μέγιστα».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22/02/2019

Top